Boerenslagers Winkel een nieuw 2016 concept in Nederland

Proef het ambacht van Boer en Slager

Een nieuw concept welke aan de keukentafel is ontstaan

Boer en Slager Tim Lotgering heeft een groot gedeelte van zijn koeien op land staan van de vereniging Natuur Monumenten en is gelegen aan het natuurgebied Botshol in de omgeving van Abcoude, Waver en Waverveen.

Om een heerlijk smakend en toch niet duur stuk vlees te kunnen leveren heeft Lotgering ondervonden dat de huidige prijsstelling van vlees en inkomsten hiervan vaak niet bij de boer zelf terechtkomen !  Redenen genoeg voor Tim Lotgering om een nieuw concept te bedenken en te ontwikkelen.

Dat concept noemen we de BoerenslagersWinkel.nl

Voor u als consument betekent dit concept dat u straks op de boerderij zelf een heerlijk, natuurlijk, vers, smakende en diepvries ingevroren vlees producten kunt kopen voor een mooie prijs. Die mooie prijs komt mede tot stand omdat wij in het concept bepaalde facetten in eigen hand nemen.  Samen sta je sterker als uitgangspunt en de voordelen hiervan komen ten goede aan de boer en u, als de consument.

Ondanks dat het nieuwe concept op kleinschalige basis is gestart kunt u nu al de voordelen ervan ondervinden. Bent u nieuwsgierig naar de voordelen ?  Laat u hier dan overtuigen met waarderingen van anderen.

Bent u boer en bent u nieuwsgierig geworden ?  klik hier voor meer informatie
Bent u slager en bent u nieuwsgierig geworden ?  klik hier voor meer informatie
Bent u bezoeker en houd u van een goed stuk vlees ?  klik hier voor meer informatie
Bent u al geregistreerd ?  klik hier
Text/HTMLIN SAMENWERKING MET NATUURMONUMENTEN

GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2019 by Boerenslagers Winkel